Putoamissuojainten määräaikaistarkastukset

Tiesithän, että putoamissuojainten tarkastus on suoritettava minimissään vuosittain. Tarvittaessa useamminkin, jos suojaimen käyttö on jatkuvaa tai kuluttavaa tai jos työskennellään erityisen vaativissa ja hankalissa olosuhteissa.

Voit tarkastuttaa putoamissuojaimesi helposti toimipisteellämme tai vaihtoehtoisesti pyytää meidät asiakaskäynnille hoitamaan tarkastuksen. Helpon ja vaivattoman pitkäaikaisratkaisun saat tekemällä kanssamme sopimuksen varusteiden säännöllisistä tarkastuksista ja huollosta.

Teemme joustavasti putoamissuojaintarkastuksia ja tarjoamme seuraavia ratkaisuja:

Asiakkaan toimitus: Voit tuoda putoamissuojaimet tarkastettavaksi Espoon toimipisteellemme sovitusti.

Toimituspalvelu: Voimme myös tulla teidän tiloihinne suorittamaan tarkastukset.

Nouto ja palautus: Voimme noutaa putoamissuojaimenne, suorittaa tarkastukset tiloissamme ja palauttaa suojaimet teille tarkastuksen päätyttyä.

Kysy tarjousta! Alkaen hinnat 8,50 €/tuote alv 0 % (10,54 € alv 24 %)

Tuotetunnus (SKU): tarkastus Osasto:

Kuvaus

Standardi myös määrää että putoamissuojainten tarkastuksen voi suorittaa ainoastaan valmistajan valtuuttama pätevä henkilö. Lisäksi ennen jokaista käyttökertaa on tehtävä silmämääräinen, päivittäinen tarkastus.

Valtuutetun tarkastajan tekemä putoamissuojainten tarkastus varmistaa käytössä olevien suojainten asianmukaisuuden. Turvavöiden, kokovaljaiden, köysien, tarraimien ja muiden putoamissuojainten kunto voi heikentyä likaantumisen, kulumisen ja materiaalien vanhenemisen vuoksi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Putoamissuojainten määräaikaistarkastukset”